Cine se trezeşte de dimineaţă râde mai bine

Doi moldoveni dicteaza un numar de telefon

Cat le ia sa dicteze numarul asta? 810.373.268.63.026

61 Comments

  1. Dureros, sa rizi de faptul ca niste COMPATRIOTI care au fost sub stapinirea ruseasca , nu vorbesc bine romaneste ! Dar , ce sa ne mai miram ,de la niste amatori de manele ?!?!?!?!? La ei, “cultura” ,inseamna a ride de un amarit.
    Mizerabila postare, absolut MIZERABILA !!!!

  2. Mi-a placut Am si eu o verisoara Leana
    fiica lui Ion si Tania Ciubotaru fosti invatatori
    Daca citeste aceste rinduri sa -mi dea un semn.

  3. sant o moldoveanca naturalizata in ardeal dupa repartitie si care acum lucreaza in Italia. Nu am cuvinte … ceea ce scrie roberta este incredibl. No coment…o tampita si o inculta. Am scris roberta cu minuscule intentionat . A vorbi moldoveneste nu inseamna a vorbi in dialect.In provinciile noastre istorice se vorbeste nu un dialect ci o limba romana cu regionalisme. In Italia sant dialecte, cei ce vorbesc in Napolitana sau siciliana nu sant intelesi de italienii din alte provincii, pe cand noi mi se pare ca ne intelegem f. bine cu ardelenii maramuresenii sau oltenii. Ce au oltenii? nu ati invatat la scoala perfectul simplu dragilor?comicul din acest filmulet este un comic “de situatie”. O femeie simpla , un barbat care-si pierde un pic cumpatul si care vorbesc un pic altfel decat cei din Bucuresti (care fie vorba intre noi numai literar nu vorbesc) si iata comicul . Vreau sa va spun dragi romani ca moldovenii aici sant f. uniti, se ajuta intre ei spre deosebire de noi care ne mancam si ne invidiem . Aici da …santem diferiti. Nu mai vorbesc de faptul ca d.p.d.v. istoric au tot dreptul sa fie suparati pe noi care ne numim romani.

  4. Vlad,Vlad Tepes 14 January, 2012 at 12:13

    Nu mai faceti caca pe voi…Numai faptele unui om conteaza, atitudinea, comportamentul. Nu conteaza haina, meseria sau infatisarea. Nu conteaza unde traieste, unde s-a nascut, nu conteaza ce limba vorbeste. Idioti, jegosi, dementi, hoti sunt peste tot in jurul nostru, oameni de omenie mai putin. Lasati talentele si judecatile de valori si puneti mana la munca, fiti uniti si dati dovada de itelepciune. Judecati mai mult inainte de a deschide gura.

  5. lung pamintul, ba e lat. si tare-i plin de dobitoci, n-are rost sa te amaresti cu ei minan 🙂

  6. poanta e bunicica, dar cam lungutza. oricum e preferabila altor vulgaritati cu pretentie de umor.

  7. Va rog, nu faceti aceeasi gresiala care a facuto romanul de-alungul istoriei, si anume: desbinandu-si poporul pe linia provenientelor si accentelor regionale.

    gresiala=greseala,
    desbinandu-si=dezbinandu-si

    of, of……………..

  8. Mi-a placut f. mult ! I-mi place cum vorbesc basarabenii, i-mi place sa-i ascult, este o limba romaneasca veche, nealterata, fara neologismele bucurestene.
    Poanta are si multa incarcatura politica. Ii prezinta cum sunt: “cu curu-n doua luntri”
    Roberta, pai este Roberta Anastase bre…nu v-atzi prins, se baga si ia-n ciorba…da nu-i departe de nevasta aluia de la telefon !!!!

  9. Dar Ionel, cine este Ionel ?
    Din anturajul Robertei Anastase, cine joaca rolul lui Ionel ?

  10. Mitrus Alucai Tg. Neamt 14 March, 2012 at 18:07

    “Nu judecati pe altii ca sa nu fiti si voi judecati”
    Stiti voi ce-au indurat de-a lungul timpului locuitorii acestor tinuturi ? Poate daca ati sti ce-a insemnat deportarea acestui neam de romani in Siberia, seceta si foametea din 1947, jugul stanilist, distrugerea pe toate caile a intelectualilor, indobitocirea prin munca fortata si prin aplicarea tezelor staliniste si marxiste, interzicerea tuturor legaturilor cu romanii de peste Prut care , conform ideologiei rusesti, sunt niste cotropitori, interzicerea folosirii in scoli a limbii materne, aducerea in derizoriu de catre imperiu rus a glorioasei istorii a Moldovei, incitare spre ura prin politica de decenii a conducatorilor sovietici catre fratii de peste Prut, multi dintre cei , care poate tineri fiind, necunoscand adevarata istorie, si care scrieti aici, poate ati judeca altfel ceea ce-ati vizionat si care in mod firesc, ati reactionat atat de diferit.
    Nu uitati ca si ei sunt oameni, botezati, trupul lor este casa a duhului sfant, sunt supusi greselilor, dar, DUMNEZEU iubeste pe cei drepti, miluieste pe cei pacatosi si cheama la mantuire pe toti, INDIFERENT DE LIMBA PE CARE O VORBIM.
    ASA CUM SUNT, ACESTIA SUNT FRATII NOSTRI!
    Aveti impresia ca atunci cand istoria a hotarat unificarea Germaniei nu au fost situatii similare?
    Si iata azi Germania unde este!
    Vorba din finalul emisiunii lui Mitica
    POPESCU “SA FITI DESTEPTI SI FARA FRICA ”
    Nu am loc pe un spatiu atat de mic sa scriu macar 2% DIN CE TREBUIE SCRIS vis-a-vis de acest filmulet poate platit sa ajunga aici si nici nu doresc sa …plictisesc unele prea destepte persoane .
    D.A.
    Bucuresti,
    14 martie 2012

  11. Nu e vorba ca in rusa s-au inteles mai bine ci ca, proasta care stia numai romaneste era proasta de dadea in gropi!!! La ultimul apel a vorbit cu cineva (altcineva) in rusa, un copil din cate pare. Acel copil era destul de inteligent incat sa poata nota un amarat de numar de telefon.

  12. Limba romana are patru dialecte:
    1. Daco-roman (care se vorbeste pe teritoriul tarii noastre)
    2. Aroman (care se vorbeste in Macedonia)
    3. Megleno-roman (care se vorbeste in nordul Greciei)
    4. Istro-roman ( care se vorbeste in peninsula Istria de la Marea Adriatica)

    Limba moldoveneasca este un subdialect al limbii romane, nu un dialect.
    Este graiul specific al locuitorilor din acea zona, plin de regionalisme si arhaisme, cum este si graiul banatean, de exemplu. Un roman din Maramures sau din Oltenia il va intelege pe un moldovean. Si invers. Dar nu va intelege ce spune un aroman sau istroroman.

  13. Pingback: Viorel-Rotila.ro Bioetica, Ganduri, Idei , Filosofia Mintii » Despre comunicare în spațiul public. Hermeneutica unui dialog

  14. Sunteti toti niste prosti, de la un cacat de telefon intre o proasta si un taran…. voi faceti atitea cometnarii de toate felurile.
    … Nu aveti alta activitate ?
    PRAPADITILOR !

  15. velvettviolett 1 August, 2014 at 16:47

    Waw…Terapie de ras am facut pe seama lor. Si nu vad nimic trist in asta. Aceste doua persoane au farmecul lor dramatic natural plin de umor. Cine nu baga de seama faptul asta este o persoana orientata negativ si asta este trist. Este trist pt ca pierzi esenta pura si umoristica a farmecului lor. Filmuletul reprezinta sonorizat vocea unei femei si unui barbat dictand la telefon un numar de telefon si modu la in care o fac nu are nimic de a face cu literatura bucurestenilor sau a italienilor, arhiva de evenimente istorice rusesti sau foametea din 1947. (Comentarii de oameni educati si deviate complet de la subiect…chiar ma si face sa rad.) Rasul si educatia reduc prejudecatile. Sfatul meu: invata sa razi si continua sa ramai asa pentru ca eu am tras o portie buna de ras si o portie buna de ras e ca o partida buna de sex….Emotie pe care intotdeauna o ador! Hahaha.

← Older Comments Newer Comments →