Cine se trezeşte de dimineaţă râde mai bine

Despre Craciun si Mos Craciun

O parere originala despre Mos Craciun:

Dacă Batman ar fi omniscient şi ar putea să se mişte aşa de repede, în patru ore ar strînge de gît cu şiretul de la bocanc toţi răufăcătorii de pe planetă şi, a doua zi după Crăciun, lumea ar fi un loc mai frumos şi mai vesel. Dar Moş Crăciun nu vrea să facă asta. Pentru că e un gras leneş şi preferă să aducă portocale ălora care au ajutat babe să treacă strada.

…Si e mult prea gras. Nu este bine pentru un idol al copiilor să fie gras. Aşa, copiii ar putea să aibă falsa impresie că nu e nimic greşit în a fi obez. Şi toată lumea ştie că oamenii graşi sînt dizgraţioşi şi că noi, oamenii normali, rîdem de ei pe la spate. Şi nu-i considerăm egali nouă. Copiii ar trebui să ştie de mici că graşii nu sînt respectaţi de nimeni toată viaţa. Şi au hemoroizi şi transpiră abundent şi le pocneşte inima pe la 50 de ani.

Intregul articol pe Catavencii: Moş Crăciun: un personaj pozitiv supraevaluat

Si despre ideea de distractie la romani, care petrec cum se cuvine:

A doua ştire care apare obsedant de sărbători, de obicei de Crăciun şi Paşte, sînt bucatele alese. O reporteriţă plină de scîrbă e în bucătăria unor pensiuni. Alături, fierbe porcul, oaia, curcanul sau alte animale cum ar fi, anul acesta, tigrul. În fundal se vede un bărbat mioritic ajuns la maturitate şi care, cu mînecile suflecate, se spală în organele interne ale vreunei lighioane domestice. El pregăteşte bucatele care peste cîteva zile vor trimite la Urgenţă mii şi mii de nehaliţi cu ficaţii numai buni de vulcanizat.
Cum poţi să slăbeşti de sărbători? Te uiţi la televizor şi vomiţi