Ecuaţii cu măgari
Ecuatia 1
Omul = mancat + dormit + munca + distractie
Magar = mancat + dormitAtunci:
Omul = magar + munca + distractieDeci:
Omul – distractie = magar + muncaIn alte cuvinte:
Omul care nu stie sa se distreze = Magar la muncaEcuatia 2
Barbat = mancat + dormit + castig bani
Magar = mancat + dormitAtunci
Barbat = Magar + castig baniDeci
Barbat – castig bani = MagarIn alte cuvinte:
Barbatul care nu castiga bani = MagarEcuatia 3
Femeia = mancat + dormit + cheltuiala
Magarul = mancat + dormitAtunci
Femeia = Magar + cheltuialaDeci
Femeia – cheltuiala = MagarIn alte cuvinte
Femeia care nu cheltuie = MagarDaca includem ecuatia 2 in ecuatia 3:
Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuieDeci, Barbatul castiga bani pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar (Postulatul 1)
Si Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar (Postulatul 2)Deci avem,
Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuialaAtunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:
Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!