Cine se trezeşte de dimineaţă râde mai bine

Cand animalele nu sunt in lesa…

646x404

Bawab a căzut pe teren, iar ploieştenilor li s-a părut că iordanianul trage de timp. Mai mulţi jucători, în frunte cu portarul Bornescu, au încercat să-l ridice pe atacantul celor de la Gaz Metan, moment în care acesta a ripostat. „Turbat“ de nervi, Bornescu l-a muşcat, de mai multe ori, pe Bawab, iar pe teren s-a iscat o bătaie generală, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine.
[…]
În primul minut al prelungirilor, Todea, de la Gaz Metan, a văzut şi el „roşu“. Petrolul juca în 9 oameni, Gaz Metan la fel.
Echilibrul numeric s-a rupt, din nou, întrucât Radu Zaharia, tot de la oaspeţi, a fost trimis şi el la cabine pentru două „galbene“ (90+10). Două minute mai târziu, la un ultim atac al Petrolului, Colţescu a dictat penalty, iar fundaşului Gazului, Muth, a protestat vehement şi a fost şi el eliminat (90+12).
Penalty-ul a fost transformat de Hamza (90+13), iar Gaz Metan Mediaş a încheiat jocul cu şapte fotbalişti. Dacă ar mai fi avut un fotbalist eliminat, medieşenii ar fi pierdut, la masa verde, scor 0-3.
adev.ro/mnlh39