Cine se trezeşte de dimineaţă râde mai bine

Dragii mei, lumea fizica asa cum o stim noi este in pericol!

Dragii mei, lumea fizica asa cum o stim noi este in pericol! Serpilienii comploteaza pentru ca pamantul sa nu beneficieze de efectul de poarta stelara! Serpilienii vor sa impuna valorile lor!
De revelion vor ca competitia directa civilizationala sa inceteze si pentru asta vor lansa un atac direct asupra planetei terra.
Se vorbeste foarte mult despre nave cosmice care sunt grupate asupra pamantului. Un extraterestru este pregatit de marea conspiratie pentru a fi debarcat printre noi cu ajutorul site-ului emag.ro!
Noi, miscarea civica goriliana stationata in bazele de tratament balnear facem maximum posibil pentru a-i opri! Incercam sa avertizam cati mai multi gorileni de buna credinta sa nu intre pe emag.ro!
Dar de data asta, balaurienii si serpilienii au ajuns prea departe! Prin structurile lor conspirative care functioneaza inchis vor sa foloseasca tehnologia pentru a infiltra un extraterestru printre noi!
Nu intrati pe site-ul e-mag! Repet: Nu intrati pe site-ul e-mag.ro! Si, sub nicio forma, daca intrati, sa nu participati la promotie! 😯

Update: Avem şi video 🙂

Nice viral, emag 😉

te dor ochii
via arhi