Cine se trezeşte de dimineaţă râde mai bine

Câştigătorii premiului Darwin 2009

Darwin Awards se acorda anual “celor care fac cel mai mult pentru a imbunatati patrimoniul genetic… prin faptul ca parasesc ei insisi de bunavoie specia” (“Darwin Awards commemorate those who improve our gene pool… by removing themselves from it“).
Se acordă, întotdeauna, post-mortem 🙂

Locul 3
Pe locul trei s-a situat o femeie, Rosanne Tippett, care a trecut printr-o bariera a politiei si a cazut intr-un rau umflat de ploile torentiale. Femeia a fost salvata de politisti, insa a sarit inapoi in rau pentru a-si recupera motocicleta si s-a inecat.

Locul 2
Pe locul doi s-a clasat un american care se afla la volanul masinii sale, blocata in trafic, cand a simtit nevoia urgenta de a merge la toaleta. A coborat din masina si a sarit peste un zid de beton, in cautarea unui loc unde sa se usureze. Barbatul de 30 de ani nu a vazut insa ca se afla pe un pod si a cazut in gol de la 20 de metri.

Locul 1
Premiul pe 2009 le-a revenit unor hoti belgieni. Acestia au supraestimat cantitatea de dinamita pe care au folosit-o incercand sa arunce in aer un ATM dintr-o banca. In urma exploziei, intreaga cladire s-a prabusit, iar cei doi au murit sub daramaturi.

http://www.darwinawards.com/

Doi hoti care s-au aruncat in aer incercand sa jefuiasca o banca, castigatori ai premiului Darwin pe 2009 – International – HotNews.ro