Cine se trezeşte de dimineaţă râde mai bine

Anii 2020: Noua hartă a metroului bucureştean

Harta Metrorex în anii 2020 – spre 2030 🙂
metrou bucuresti 2020
Vezi harta curentă

Linii noi:
Rahova: Bragadiru – Rahova – Piaţa Unirii – Obor – Colentina – Voluntari
Drumul Taberei: Râul Doamnei – Brancuşi – Va­lea Ia­lo­miţei – Romancierilor – Parc Drumul Taberei – Drumul Ta­berei – Fa­vo­rit – Orizont – Academia Militară – Haş­deu – Cişmigiu – Universitate – CA Rosetti – Armenească – Moşilor – Pia­ţa Iancului – Vatra Luminoasă – Sta­dionul Naţional – Delfinului – Mo­­rarilor – Spitalul Fundeni – Gra­ni­tul – Pantelimon.

Cum va arăta reţeaua de metrou a Capitalei în 2020

10 Comments

 1. Pingback: Noua hartă metrou | DMax - Distracţie Maximă

 2. sincer e o mare tampenie va fii un haos daca se va extnde asa mult ganditiva doar cata lume va incerca sa intre pe gratis ” din Bragadiru – Rahova ” stiu zona perfect si e dezastru cu tamvaiul 32 dar ganditiva la un metrou

 3. Stefan, in Franta sunt 200 de statii de metrou si nu este nici un haos. Si biletul il validezi si la iesire, nu numai la intrare. Au niste porti de trecere inalte de doi metri prin care nu poti trece decat daca esti gimnast si atunci cu greutate. Am fost acolo si de aceea stiu. Asa ca si la noi se poate, bani sa fie si spor de munca.

 4. bai arata tare rau…nu stiu ca vor termina in doar 9 ani avand in vedere ca 1 mai – laminorului abia i-au dat drumul dupa 4 ani sau de cand lucrau la el:))))))…

 5. se fura prea mult la noi in tara pt a se putea realiza un proiect atat de mare shi totodata complex … arata bn insa eu personal nu cred k se va realiza pana in 2020 …..

 6. Cu 3 ani pana la finalul acestui mare proiect, ramanem doar cu ceea ce a fost: timp pierdut in Photoshop pentru cel ce a facut acest desen sa-i zic.

  Suntem in 2017 si nici macar magistrala Raul Doamnei-Eroilor nu e deschisa, sa nu zic de intreaga magistrala pana la Pantelimon! Intarzieri mari, care au facut sa se piarda finantarea europeana si deci banii au putut veni de la buget si astfel furati,impartiti usor. Cei europeni nu pot disparea asa usor…

  Ca sa nu mai vorbesc de Bragadiru-Voluntari, Gara Progresu-Gara de Nord sau Gara de Nord-Aeroport (care intre timp a devenit o conexiune prin autobuz si tren, o mizerie). Acestea nici nu’s incepute, sau in vreun stadiu de fezabilitate/proiectare macar. Suntem departe, ca intotdeauna, de adevar. Doar buni sa asternem desene pe hartie. Poate pana in 2020 sa avem magistrala Dr Taberei – Eroilor, macar deschisa….

  PS: Pe panoul de la Razoare scria la inceputul lucrarilor de metrou (prin 2010 am impresia)ca ‘in 2013, aici o sa fie statia ta de metrou’ si cineva facea din cifra 3, un 8! O buna gluma imi ziceam pe atunci, dar uite ca fix anul ala ne va prinde pana sa avem metrou in Dr. Taberei.