Cine se trezeşte de dimineaţă râde mai bine

ES8000 – Samsung Smart Interaction TVs – 2012

Televizoarele inteligente devin o prezenta din ce in ce mai familiara in living-room. Generatia 2012 de televizoare inteligente de la Samsung aduce cateva noutati care le diferentiaza de concurenta.
In primul rand, are voice control. Asta inseamna ca poti schimba canalul sau naviga prin meniu fara a mai pune mana pe butoane. Pentru a activa controlul vocal, trebuie sa spui ‘Hi TV!’.
In al doilea rand, are motion control: datorita camerei integrate, prin simple miscari ale mainii poti interactiona cu televizorul.
In al treilea rand, are face recognition – o caracteristica mai putin folositoare in folosirea zilnica a TV-ului. Recunoasterea faciala contribuie la autentificarea utilizatorilor televizorului.
Nu in ultimul rand, televizoarele vin cu o gama larga de aplicatii Samsung, un browser integrat, si o gramada de alte caracteristici mai mult sau mai putin folositoare. Printre acestea, tehnologia All Share permite conectarea laptopului, tabletei sau a smartphone-ului la TV. Pentru introducere text (de exemplu – scris adresa in browser), aveti posibilitatea de a folosi propriul smartphone (Android sau iOS) utilizand o aplicatie special creata (Samsung TV Remote).
Preturile televizoarelor la emag incep de la 7499 RON – modelul de 40 de inchi 40ES8000. Pe langa acesta, mai sunt variantele de 46′ si 55′.
Pagina producatorului: http://www.samsung.com/smartinteraction

Si un video review: